Deze website maakt gebruik van Cookies
Wij gebruiken cookies om je surfervaring op onze site te optimaliseren. Bezoek je onze website, dan vragen we je om akkoord te gaan met deze cookies.
Meer informatie Cookies toestaan
MENU

Alle RainPharma producten online besteld via onze webshop

Overzicht

Dana heeft zeer mooie resultaten behaald

Je hebt de foto van Dana wel al gezien de voorbije dagen en wij vroegen een eerlijke getuigenis van haar ervaring. Dit kan jou helpen om ook succesvol te worden en te blijven werken naar de beste versie van jezelf!⁣

1) 𝗪𝐚𝐭 𝐨𝐟 𝐰𝐢𝐞 𝐡𝐞𝐞𝐟𝐭 𝐣𝐨𝐮 𝐠𝐞𝐭𝐫𝐢𝐠𝐠𝐞𝐫𝐝 𝐨𝐦 𝐭𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐞𝐧 𝐚𝐚𝐧 𝐣𝐨𝐮𝐰 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐞𝐯𝐞 𝐝𝐨𝐞𝐥𝐬𝐭𝐞𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧? Dit is al direct een klein beetje genant, maar eerlijk: ik was vorig jaar op vakantie in Sicilië en wij gaan altijd veel wandelen tijdens onze tripjes. We trokken de bergen in en maakten een serieuze dagtocht (zoals we op zich wel altijd gewoon waren), maar door het warme weer op Sicilië én het feit dat ik toch wat dikker was geworden, waren de binnenkanten van mijn bovenbenen helemaal open geschuurd (zo'n beetje verbrand van de wrijving). Toen dacht ik: hier moet iets aan gebeuren, ik ga er aan werken 😃⁣

2) 𝗪𝐚𝐚𝐫𝐨𝐦 𝐡𝐞𝐛 𝐣𝐞 𝐠𝐞𝐤𝐨𝐳𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐅𝐢𝐭𝐟𝐨𝐫𝐲𝐨𝐮? Ik kende al iemand die bij jullie fitnesst (Kris van Lambrechts Tuinmachines) en hij was al heel positief geweest over Fitforyou. En puur praktisch: ik werk in Herent, dus dat is makkelijk om te combineren met sporten 🙂⁣

3) 𝗪𝐚𝐭 𝐡𝐞𝐛 𝐣𝐢𝐣 𝐠𝐞𝐝𝐚𝐚𝐧 𝐨𝐦 𝐝𝐢𝐭 𝐟𝐚𝐧𝐭𝐚𝐬𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡𝐞 𝐫𝐞𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐚𝐭 𝐭𝐞 𝐛𝐞𝐡𝐚𝐥𝐞𝐧? Eigenlijk heb ik daar geen concreet antwoord op: blijven sporten en op mijn eten letten en dan gewoon gewacht. Het resultaat kwam natuurlijk door de goeie trainigen van Bram en Lennert en de voedingstips van Luna tijdens het 6-wekenprogramma 😃 en daarna gewoon verder gedaan! 😃⁣

4) 𝗪𝐚𝐬 𝐡𝐞𝐭 𝐦𝐨𝐞𝐢𝐥𝐢𝐣𝐤 𝐨𝐦 𝐣𝐞 𝐝𝐨𝐞𝐥 𝐭𝐞 𝐛𝐞𝐫𝐞𝐢𝐤𝐞𝐧? Uiteraard soms wel, want niks komt vanzelf, maar ik had mezelf geen doel in kilo's gesteld, wél qua conditie. Door te blijven trainen zijn de kilo's dan gewoon mee gezakt. En als ik geen of minder zin had om te trainen, gewoon toch even doorgebeten⁣

5) 𝐇𝐨𝐞 𝐛𝐥𝐞𝐞𝐟 𝐣𝐞 𝐠𝐞𝐦𝐨𝐭𝐢𝐯𝐞𝐞𝐫𝐝? Door het feit dat ik toch al vrij snel resultaat zag. Na het 6-weken programma van Fitforyou was ik al meer dan 2 kilo kwijt!⁣

6) 𝐙𝐨𝐮 𝐣𝐞 𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐚𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐞𝐧 𝐨𝐦 𝐨𝐨𝐤 𝐥𝐢𝐝 𝐭𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐅𝐢𝐭𝐟𝐨𝐫𝐲𝐨𝐮? Zeker en vast! Topfitness, merci!!! 😃😉⁣

Mail of bel ons als we je ook mogen helpen 016/43 81 57⁣